***********************************

BestSmartPhone
http://www.bestsmartphone.ro
web site traffic statistics
PUBLICITATE
Esti platit daca completezi sondaje
---- *** ----
NISSA - magazin dedicat femeilor inteligete
---- *** ----
Colectie de toamna - Lichidare de stoc
---- *** ----
Curea neagra, pentru barbati, Pierre Cardin, din piele naturala 120 cm
---- *** ----
CELE MAI EFICIENTE TEME PENTRU WORDPRESS
---- *** ----
ULEI DE COCOS 490ML RAW ORGANIC  EXTRA VIRGIN
---- *** ----
Produse cosmetice din gama Carishea
---- *** ----
MIERE DE MANUKA 100% RAW 16+ 500G KFactor
N O U T A T I
Daca doresti sa iti multiplici venituriele Click aici... sau Click aici...
Bun venit: !
starshiners.ro%20
[App] BlueCoins - Money Manager

   
   BLUECOINS este o aplicatie incredibil de rapida si puternica pentru urmarire si planificare a banilor personali, permitandu-va sa planificati cu usurinta un buget, sa nu uitati niciodata o factura si sa cheltuiti bani cu incredere! Cu suport pentru tablete, sincronizare online (Google Drive sau Dropbox) si suport pentru mai multe valute, aveti acces instantaneu la datele dvs. personale de finantare pe orice dispozitiv, oricand si oriunde!
Descarcare si instalare Magisk

   
In timp ce sistemul Chainfire cu SuperSU este una dintre cele mai bune si mai simple moduri de a ajunge la radacina unui dispozitiv Android, Magisk permite utilizatorilor sa faca acelasi lucru cu dispozitivele Android fara a modifica partitia de sistem, permitand utilizatorilor sa instaleze actualizari OTA chiar si dupa ce dispozitivul este inradacinat.
Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop

     Un ghid detaliat pentru a ajunge in siguranta la radacina oricarui Android Mobile fara PC sau laptop folosind diverse instrumente de ajuns la radacina cu un singur clic: smartphone-urile Android au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar cele mai multe smartphone-uri vin in zilele noastre cu o multime de functii suplimentare utile care erau disponibile numai pe smartphone-urile inradacinate cu cativa ani in urma.
Cum se instaleaza SuperSU cu TWRP Recovery & Root pentru orice dispozitiv

         In acest ghid, veti invata cum sa instala fisierul SuperSU Zip folosind TWRP Recovery sau orice alte recuperari personalizate & Root pe orice dispozitiv Android. Aici vom impartasi toti pasii necesari pentru a instala SuperSu pe un dispozitiv Android.
     Daca doriti sa radacinati dispozitivul dvs. Android, atunci trebuie sa instalati fisierul zip prin orice metoda. Va recomandam TWRP Recovery, deoarece este cea mai utilizata si are caracteristici ambalate pentru dispozitivele Android chiar acum. Procesul intermitent este foarte simplu si usor .
Cum sa porniti in Android Recovery  (moduri diferite)

       In calitate de utilizator Android, este destul de probabil ca ati Intampinat unele probleme si undeva de-a lungul timpului, cineva ar fi mentionat cuvantul "Recovery Mode" - "Mod de recuperare".

     Credeti-ne, este o chestie de viata si de moarte pentru telefonul tau. Chiar si un mort poate fi reInviat sau un om viu poate fi ucis. Este graiul sfant al personalizarii si, desigur, unele daune grave In numele personalizarii au sanse bune de a se intampla.
Back
Next
Copyright © "BestSmartPhone"  •  Toate drepturile rezervate  •  E-Mail: webmaster@bestsmartphone.ro
     Descarcati si instalati Magisk pe dispozitivul Android [Universal Systemless Interface for Android] **
Cu fiecare actualizare pe care Google o elibereaza, Android devine din ce in ce mai sigur in cazul in care Google ii provoaca in mod indirect pe dezvoltatori sa obtina acces radacina dispozitivelor Android.
Descarcati si instalati Magisk pe dispozitivul Android
     In timp ce sistemul Chainfire cu SuperSU este una dintre cele mai bune si mai simple moduri de a ajunge la radacina unui dispozitiv Android, Magisk permite utilizatorilor sa faca acelasi lucru cu dispozitivele Android fara a modifica partitia de sistem, permitand utilizatorilor sa instaleze actualizari OTA chiar si dupa ce dispozitivul este inradacinat. Magisk este mult mai bun decat SuperSU in multe privinte. In timp ce SuperSU acorda sau refuza numai permisiuni root pentru anumite aplicatii, Magisk poate ascunde radacina dintr-o aplicatie completa, de exemplu, aplicatii bancare si jocuri precum Pokemon GO nu vor functiona pe dispozitivele inradacinate cu SuperSU, dar vor functiona daca utilizati Magisk.
     Puteti sa modificati dispozitivul dvs. Android fara sistem impreuna cu Magisk. in cazul in care puteti instala diferite tipuri de module impreuna cu STOCK ROM si sa le dezinstalati ori de cate ori nu aveti nevoie de ele. Multumitm dezvoltatorului topjohnwu, care a dezvoltat Magisk pe Android Devices, unde utilizatorii pot instala ROM-uri personalizate fara modificarea fisierelor de sistem.
     A) CARACTERISTICI:
1. 100% complet open source si usor de construit!
2. Magic Mount:
     Va permit sa faceti orice modificare a sistemului (furnizor) fara a manipula partitiile.
3. MagiskSU: Solutie radacina cu sursa deschisa
     Acces la radacina dispozitivului dvs. cu MagiskSU, pe baza Superuser-ului phh, bazat pe CM Superuser.
4. Magisk Manager:
     MagiskSU Management Root, Instalare / Upgrade Magisk in-app, gestionare, actualizare, descarcare, instalare modulele Magisk in cateva momente.
5. Magisk Ascunde:
     Ascunde Magisk de la detectare, inclusiv SafetyNet, care este folosit in Android Pay, Pokemon GO etc.
6. Resetprop:
     Va permit sa efectuati modificari ale sistemelor de recuzita (build.prop), inclusiv elemente de recuzita numai pentru citire.
7. Puncte multiple de intrare:
     Oferiti mai multor puncte de intrare dezvoltatorilor, intrerupand in mod fiabil procesul de incarcare inainte de a face totul.
     Include modul post-fs (cache), care se intampla chiar mai devreme decat se monteaza datele (inlocuieste Boot Animation etc.)
8. Standard Stuff:
     Eliminare dm-verity, forencrypt; include o busybox super-completa pentru a garanta un comportament consistent si poate fi, de asemenea, schimbata pentru a fi utilizata universal.
B. ACT DE RENUNTARE
    BestSmartPhone.ro nu este raspunzator pentru eventualele daune produse de dispozitivul (dispozitivele) dvs. in timp ce urmati acest ghid, procedati pe propriul risc.
C. CERINTE
     Asigurati-va ca driverele USB pentru dispozitivul dvs. sunt instalate pe PC.
     Va recomandam sa faceti o copie de rezerva completa si sa continuati.
     Mentineti bateria de 50-60% pentru a preveni oprirea brusca a procesului.
D. DESCARCARI
     * Descarcati Magisk-v13.1.zip (Verificati întotdeauna cea mai recenta actualizare de la Forumul oficial pentru magisk si magisk manger)
     * Descarcati Magisk Uninstaller
     * Descarcati cele mai recente Magisk si Magisk Manger
E. PASI PENTRU A INSTALA MAGISK PE DISPOZITIVUL ANDROID
     Descarcati fisierul zip din Magisk Modul de mai sus si transferati fisierul pe dispozitiv.
     Porniti dispozitivul in modul TWRP Recovery. [Ghid] Cum sa porniti in modul de recuperare pe Android (moduri diferite)
     Dupa ce ati terminat, reveniti la meniul principal TWRP, atingeti "Install" si selectati Magisk Module (fisier zip) pe care l-ati transferat pe dispozitivul dvs. in Pasul 1.
     După selectarea fisierului .zip, efectua?i "Swipe to Confirm Flash" din partea de jos a ecranului pentru a incepe procesul de instalare.

(
Nu intrati in panica. Aceasta poate dura ceva timp, deoarece este un proces proaspat de instalare).
     Odată ce zipul este instalat cu succes, accesati optiunea "Wipe cache/Dalvik", selectati-o si apoi faceti "Swipe to wipe" din partea de jos a ecranului.
     Dupa ce ati terminat, reporniti dispozitivul din meniul principal TWRP si GATA.
     Sper ca ati gasit acest articol util. Daca aveti intrebari sau ceva de adaugat, scrieti-ne in sectiunea de comentarii de mai jos.