***********************************

BestSmartPhone
http://www.bestsmartphone.ro
web site traffic statistics
PUBLICITATE
Esti platit daca completezi sondaje
---- *** ----
NISSA - magazin dedicat femeilor inteligete
---- *** ----
Colectie de toamna - Lichidare de stoc
---- *** ----
Curea neagra, pentru barbati, Pierre Cardin, din piele naturala 120 cm
---- *** ----
CELE MAI EFICIENTE TEME PENTRU WORDPRESS
---- *** ----
ULEI DE COCOS 490ML RAW ORGANIC  EXTRA VIRGIN
---- *** ----
Produse cosmetice din gama Carishea
---- *** ----
MIERE DE MANUKA 100% RAW 16+ 500G KFactor
N O U T A T I
Daca doresti sa iti multiplici venituriele Click aici... sau Click aici...
Bun venit: !
starshiners.ro%20
[App] BlueCoins - Money Manager

   
   BLUECOINS este o aplicatie incredibil de rapida si puternica pentru urmarire si planificare a banilor personali, permitandu-va sa planificati cu usurinta un buget, sa nu uitati niciodata o factura si sa cheltuiti bani cu incredere! Cu suport pentru tablete, sincronizare online (Google Drive sau Dropbox) si suport pentru mai multe valute, aveti acces instantaneu la datele dvs. personale de finantare pe orice dispozitiv, oricand si oriunde!
Descarcare si instalare Magisk

   
In timp ce sistemul Chainfire cu SuperSU este una dintre cele mai bune si mai simple moduri de a ajunge la radacina unui dispozitiv Android, Magisk permite utilizatorilor sa faca acelasi lucru cu dispozitivele Android fara a modifica partitia de sistem, permitand utilizatorilor sa instaleze actualizari OTA chiar si dupa ce dispozitivul este inradacinat.
Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop

     Un ghid detaliat pentru a ajunge in siguranta la radacina oricarui Android Mobile fara PC sau laptop folosind diverse instrumente de ajuns la radacina cu un singur clic: smartphone-urile Android au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar cele mai multe smartphone-uri vin in zilele noastre cu o multime de functii suplimentare utile care erau disponibile numai pe smartphone-urile inradacinate cu cativa ani in urma.
Cum se instaleaza SuperSU cu TWRP Recovery & Root pentru orice dispozitiv

         In acest ghid, veti invata cum sa instala fisierul SuperSU Zip folosind TWRP Recovery sau orice alte recuperari personalizate & Root pe orice dispozitiv Android. Aici vom impartasi toti pasii necesari pentru a instala SuperSu pe un dispozitiv Android.
     Daca doriti sa radacinati dispozitivul dvs. Android, atunci trebuie sa instalati fisierul zip prin orice metoda. Va recomandam TWRP Recovery, deoarece este cea mai utilizata si are caracteristici ambalate pentru dispozitivele Android chiar acum. Procesul intermitent este foarte simplu si usor .
Cum sa porniti in Android Recovery  (moduri diferite)

       In calitate de utilizator Android, este destul de probabil ca ati Intampinat unele probleme si undeva de-a lungul timpului, cineva ar fi mentionat cuvantul "Recovery Mode" - "Mod de recuperare".

     Credeti-ne, este o chestie de viata si de moarte pentru telefonul tau. Chiar si un mort poate fi reInviat sau un om viu poate fi ucis. Este graiul sfant al personalizarii si, desigur, unele daune grave In numele personalizarii au sanse bune de a se intampla.
Back
Next
     Nu exista o definitie consacrata a telefonului deştept, definitiile evoluand pe parcursul timpului. in conformitate cu declaratia unui reprezentant al Symbian Ltd. “Un telefon mobil inteligent se diferentiaza de cel clasic din doua puncte de vedre: cum sunt connstruite şi ce pot ele sa faca.”
     Primul telefon a fost fabricat in anul 1992 de catre IBM şi s-a numit Simon. El a fost distrubuit catre public in anul 1993. in afara de functiunea sa de telefon mobil el mai continea: calendar, agenda telefonica, ceas cu alarma, calculator, editor de texte, e-mail, fax, şi jocuri. Utilizatorii foloseau ecranul sensibil (touch-screen) pentru a forma numerele de telefon cu ajutorul degetelor sau cu ajutorul unui instrument numit stylus.
   Cu toate impedimentele sale, este considerat un dispozitiv revolutionar pentru perioada in care a aparut. Simon va implini 24 de ani de la lansare pe 16 august 2016.
     Cu aceasta ocazie, Guardian a realizat o lista a telefoanelor care au marcat evolutia smartphone-urilor de-a lungul timpului.

1996: Smartphone-urile Nokia Communicator, care aratau ca telefoane obinuite la exterior, se deschideau ca un laptop, oferind acces la tastatura QWERTY si la un ecran LCD aproape la fel de mare ca telefonul insusi.
2000: Ericsson R380 a fost primul telefon prezentat pe piata sub denumirea de smartphone. Mic si usor ca un telefon mobil normal, a fost primul dispozitiv care a utilizat sistemul de operare Symbian.
2002: Smartphone-ul Palm Treo, dezvoltat initial de compania Handspring, care a fost cumparata de Palm, a dispus de o serie de functii integrate, precum posibilitatea de a accesa calendarul in timpul unei convorbiri sau de a trimite e-mail-uri.
2003: Cu seria BlackBerry Quark, ce a anticipat smartphone-urile moderne, utilizatorii dispozitivelor BlackBerry au putut renunta la casti pentru a efectua apeluri telefonice.
2007: Lansarea primului iPhone, cu un design atractiv si o interfata prietenoasa, a contribuit in mod decisiv la popularitatea uriasa cunoscuta de smartphone-uri.
2008: HTC Dream sau T-Mobile G1 a fost primul smartphone care a folosit sistemul de operare Android.
2010: Samsung Galaxy, primul dispozitiv din cea de-a treia serie de smartphone-uri cu Android lansata de sud-coreeni, a devenit principalul rival al iPhone-ului.
2011: La lansare, Droid Razr de la Motorala a fost cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de 7,1 milimetri.
2013/2014: iPhone 5S, cel mai recent telefon lansat de Apple, a fost smartphone-ul care s-a vandut cel mai bine anul trecut. A fost primul din serie prevazut cu sistem de recunoastere pe baza de amprenta digitala. De o functie similara dispune si Galaxy S5, lansat la inceputul acestui an.
Sursa: www.ziare.com
Evolutia telefoanelor inteligente