BestSmartPhone
http://www.bestsmartphone.ro
web site traffic statistics
PUBLICITATE
Esti platit daca completezi sondaje
---- *** ----
NISSA - magazin dedicat femeilor inteligete
---- *** ----
Colectie de toamna - Lichidare de stoc
---- *** ----
Curea neagra, pentru barbati, Pierre Cardin, din piele naturala 120 cm
---- *** ----
CELE MAI EFICIENTE TEME PENTRU WORDPRESS
---- *** ----
ULEI DE COCOS 490ML RAW ORGANIC  EXTRA VIRGIN
---- *** ----
Produse cosmetice din gama Carishea
---- *** ----
MIERE DE MANUKA 100% RAW 16+ 500G KFactor
N O U T A T I
Samsung Galaxy S7

   
Pentru designul Galaxy S7 si S7 edge nu s-a facut niciun compromis, rezultand astfel o experienta unica de utilizare. Iar caracteristicile avansate sunt completate de aspectul elegant. Pentru realizarea Galaxy S7 si S7 Edge s-a dezvoltat o metoda simpla, dar eficienta, de sigilare completa a componentelor interioare, mentinand deschise porturile USB si mufele pentru casti.
Samsung Galaxy S6

   
Inspirat de artistii sticlari si mesterii artizani ai fierului, Samsung Galaxy S6 reprezinta combinatia perfecta intre sticla si metal. Astfel, datorita primului display din lume cu margini rotunjite, a formelor curbate si a suprafetei de sticla care reflecta un spectru larg de culori stralucitoare, acesta devine o declaratie a designului in domeniu.
Samsung Galaxy S5

    
Pentru o experienta deplina, Samsung GALAXY S5 te ajuta sa relationezi si sa imortalizezi momentele speciale petrecute împreuna cu cei apropiati. Fiecare functie a sa a fost conceputa pentru a simplifica activitatile zilnice ale fiecaruia dintre noi.
     Mai mult decat atat, iti monitorizeaza sanatatea si starea de bine. Pe scurt, Samsung GALAXY S5 este parte din viata ta.
Samsung Galaxy S4

    Pentru o experienta deplina, Samsung GALAXY S4 te ajuta sa relationezi si sa imortalizezi momentele speciale petrecute impreuna cu cei apropiati. Fiecare functie a sa a fost conceputa pentru a simplifica activitatile zilnice ale fiecaruia dintre noi.
     Mai mult decat atat, iti monitorizeaza sanatatea si starea de bine. Pe scurt, Samsung GALAXY S4 este parte din viata ta.
Daca doresti sa iti multiplici venituriele Click aici... sau Click aici...
Bun venit: !
starshiners.ro%20
bogas.ro
     Nu exista o definitie consacrata a telefonului deştept, definitiile evoluand pe parcursul timpului. in conformitate cu declaratia unui reprezentant al Symbian Ltd. “Un telefon mobil inteligent se diferentiaza de cel clasic din doua puncte de vedre: cum sunt connstruite şi ce pot ele sa faca.”
     Primul telefon a fost fabricat in anul 1992 de catre IBM şi s-a numit Simon. El a fost distrubuit catre public in anul 1993. in afara de functiunea sa de telefon mobil el mai continea: calendar, agenda telefonica, ceas cu alarma, calculator, editor de texte, e-mail, fax, şi jocuri. Utilizatorii foloseau ecranul sensibil (touch-screen) pentru a forma numerele de telefon cu ajutorul degetelor sau cu ajutorul unui instrument numit stylus.
   Cu toate impedimentele sale, este considerat un dispozitiv revolutionar pentru perioada in care a aparut. Simon va implini 24 de ani de la lansare pe 16 august 2016.
     Cu aceasta ocazie, Guardian a realizat o lista a telefoanelor care au marcat evolutia smartphone-urilor de-a lungul timpului.

1996: Smartphone-urile Nokia Communicator, care aratau ca telefoane obinuite la exterior, se deschideau ca un laptop, oferind acces la tastatura QWERTY si la un ecran LCD aproape la fel de mare ca telefonul insusi.
2000: Ericsson R380 a fost primul telefon prezentat pe piata sub denumirea de smartphone. Mic si usor ca un telefon mobil normal, a fost primul dispozitiv care a utilizat sistemul de operare Symbian.
2002: Smartphone-ul Palm Treo, dezvoltat initial de compania Handspring, care a fost cumparata de Palm, a dispus de o serie de functii integrate, precum posibilitatea de a accesa calendarul in timpul unei convorbiri sau de a trimite e-mail-uri.
2003: Cu seria BlackBerry Quark, ce a anticipat smartphone-urile moderne, utilizatorii dispozitivelor BlackBerry au putut renunta la casti pentru a efectua apeluri telefonice.
2007: Lansarea primului iPhone, cu un design atractiv si o interfata prietenoasa, a contribuit in mod decisiv la popularitatea uriasa cunoscuta de smartphone-uri.
2008: HTC Dream sau T-Mobile G1 a fost primul smartphone care a folosit sistemul de operare Android.
2010: Samsung Galaxy, primul dispozitiv din cea de-a treia serie de smartphone-uri cu Android lansata de sud-coreeni, a devenit principalul rival al iPhone-ului.
2011: La lansare, Droid Razr de la Motorala a fost cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de 7,1 milimetri.
2013/2014: iPhone 5S, cel mai recent telefon lansat de Apple, a fost smartphone-ul care s-a vandut cel mai bine anul trecut. A fost primul din serie prevazut cu sistem de recunoastere pe baza de amprenta digitala. De o functie similara dispune si Galaxy S5, lansat la inceputul acestui an.
Sursa: www.ziare.com
Evolutia telefoanelor inteligente